Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Керкез: След ритник в главата и кръв, би трябвало да има дузпа! Ще се борим и на двата фронта

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез коментира равенството на своя тим срещу ЦСКА 1948 в среща от втория плейофен кръг за седмото място.

“На първо място очаквах, че ще е много труден двубой за нас. След всички емоции и достигането до финала за Купата бяхме до голяма степен изморени и в трудна ситуация. Не успяхме да спечелим, но показахме, че бяхме готови за победа и направихме достатъчно за нея”, започна той.

profittips-the best football tips

“Започнахме хаотично, но променихме баланса със смяната на някои футболисти. Имаше емоции в двубоя, но когато успяхме да вземем топката и да задържаме кълбото след 20-а минута, се справихме добре. Според мен имаше чиста дузпа за нас. Когато ритнеш някой в главата, а освен това има и кръв, за мен това е дузпа”, добави специалистът.
“Такъв е животът за нас. Нямаше как да използваме всички играчи днес. Продължаваме към следващия двубой с Арда и това е труден опонент. Искаме да се борим на два фронта. Пътят е много дълъг, ЦСКА 1948 показа също, че има много качество, като притежава и опитни играчи, и млади такива”, завърши Душан Керкез.

bet365 Обнови Своето Казино Със Стотици Любими Игри и Бонус за Нов Клиент

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker