бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

ГЛЕДАЙ: Димитър Илиев: Паузата ще се отрази на всички, готови сме да запазим Купата на “Лаута”

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев сподели, че паузата ще се отрази негативно на всички отбори. Футболист №1 на България за 2019 година заяви още, че “черно-белите” са готови за втори пореден финал, както и да запазят Купата на “Лаута”.

“Със сигурност на всички отбори ще се отрази негативно тази пауза. Чисто физически не сме на сто процента готови, но направихме добра мини подготовка”, заяви Илиев пред “Канал 3”.

“Разделихме се с играчи, които не бяха основни футболисти. Имаме състав да се борим за тройката и спечелване на Купата”, добави още той.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Излизаме срещу Левски да вземем преднина още първия мач. Готови сме да играем втори пореден финал и да запазим Купата на “Лаута”. Няма фаворит, виждаме, че двата отбора са напълно равностойни и сблъсъка е напълно непредвидим”, допълни капитанът на “смърфовете”.
“Тези които излязат на терена ще дадат всичко, за да защитят емблемата на Левски. За мен е въпрос на време проблемите при тях да се решат. Не мисля, че нещата които стават в клуба ще се отразят долу на игрището”, добави още Димитър Илиев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker