Ботев ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Бултрасите блокираха играчите за един час на “Колежа”, ето как ги изпратиха

Невероятно напрежение витаеше около стадион “Христо Ботев” след последния съдийски сигнал на двубоя срещу Локомотив София, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg. “Канарчетата” загубиха за трети пореден път след откриването на новия си дом и това отново се случи без да отбележат попадение.

Бултрасите не издържаха и нахлуха на терена, след което поискаха играчите да излязат на игрището тъй като те побързаха да се приберат в съблекалнята.

Веднага след като го направиха те поискаха всички фланелки да бъдат свалени, като някои дори използваха сила затова.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

След като футболистите отново се прибраха в съблекалнята, част от феновете блокираха изхода на трибуна Изток, където се намираше и клубния автобус на отбора.

Там играчите на Балтазар бяха блокирани за цял час, като мощни крясъци “Всички вън” огласяха Колежа. Все пак запалянковците се разотидоха почти 60 минути по-късно, което позволи на футболистите да се качат на автобуса.

Останалата малка част от феновете отново бурно освиркваха играчите и поискаха те да напуснат, като тъмнокожите играчи бяха призовани да се прибират в Африка.
Вижте още в прикаченото видео:

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker