Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) отстъпи и от унгарския странник Спартакус

Отборът на Ботев (Пд) не успя да покаже и капка от възможностите си и загуби с 2:0 от аматьорския унгарски тим Унгария Нийрегихаза Спартакус в трета контрола от лагера в Турция.

Липсващи за състава на Николай Костов в този двубой бяха Тодор Неделев, Алекс Колев и Игор Ощипко. Това обаче няма как да бъде оправдание за вялата игра на пловдивчани, които не успяха да преборят третодивизионен непрофесионален тим.

Срещата започна слабо и за двата тима, като до края на първата част опасни голови положения липсваха. Едва в 43-та минута защитникът на Ботев (Пд) Кристиян Димитров фаулира противников играч и унгарците получиха право за изпълнение на 11-метров наказателен удар. Петер бе точен и даде аванс за Спартакус.

В 70-та минута унгарците реализираха втори гол след контраатака. До края на двубоя “каначетата” се опитаха да реализират, но пропуски направиха Серкан Юсеин и Наско Милев.

Това бе втора загуба за “канарчетата” по време на зимната подготовка, тъй като в предишната среща те отстъпиха и на полския гранд Висла Краков с 1:3. В първата контрола „канарчетата“ победиха с 4:1 румънския Поли Тимишоара.

Стартови състави на двата отбора:

Ботев (Пд): Виктор Голас, Йордан Христов, Кристиян Димитров, Орлин Старокин, Филип Филипов, Юсейн Саркан, Лъчезар Балтанов, Мариян Огнянов, Борис Тютюков, Грегъри Нелсън, Рахави Кифуети (Рангел Игнатов, Радослав Терзиев, Валентин Галев, Божидар Васев, Наско Милев, Милен Гамаков, Лазар Марин, Емил Камберов)

Спартакус: Володимир, Р. Тамаш, Вилмош, Т. Тамаш, Ф. Марк, Луис, Игор, Ласло, Жаболч, Ш. Марк, Петер

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker