Ботев ПловдивЛегендиФутбол

Гецата: Нужни са подкрепа и търпение към младите

Легендата на Ботев Георги Георгиев-Гецата заяви, че са нужни подкрепа и търпение към младите момчета в клуба. Седем от тях бяха взети от треньора Николай Костов на подготвителния лагер на “жълто-черните” в Турция. Това са Мартин Димитров, Кристиян Димитров, Георги Купенов, Рангел Игнатов, Емил Камберов, Борис Тютюков и Наско Милиев.

“В най-добрите си години Ботев винаги е разчитал на млади футболисти от своята школа. Това е пътя за развитието на отбора.

Трябва обаче да бъдем реалисти. Само с взимането на седем млади футболисти нивото на отбора няма да се подобри изведнъж. Нужни са подкрепа и търпение към младите футболисти.

С тях е необходимо да се действа внимателно, лека полека, както едно време. Да влизат постепенно в мъжкия отбор и покрай по-опитните футболисти да израстват.

Всички се радваме за Тодор Неделев. Не сме го гледали близо две години. Смятам, че е добре подготвен физически и ще се приспособи към отбора. Жалко, че няма повече места на нашия стадион за първия ни официален мач. Знаете с кого е.

Добре е, че от отбора бяха махнати някои футболисти, които нямаха място в него. Трябва да се спре със залагането на пришълци, а да се разчита на качествени играчи и на млади таланти от школата.

Не мога да кажа какво е състоянието на отбора, тъй като води подготовка две седмици. Надявам се да е по-добър от есента”, заяви пред “Тема Спорт” Георги Георгиев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker