бетано най-добър сайт за слот игри
В чужбинаФутбол

Георги Христов не игра при загуба на Тампа Бей

Пловдивският нападател Георги Христов не игра при загубата на своя тим Тампа Бей Роудис от Форт Лодърдейл Страйкърс с 1:2 като гост в 10-ия кръг на NASL.

Домакините откриха в 22-та минута, чрез Мартин Нунес, а пет минути преди края удвоиха преднината си с попадение на Брадли Баладез, в добавеното време на двубоя Карл Корт реализира за крайното 2:1 за Форт Лодърдейл, но за повече гостите от Тампа нямаха време.

Това беше първата среща, в която не игра Христов, бившият нападател на Ботев и Левски е голмайстор на своя отбор със 7 попадения и има 4 асистенции до момента.

Христов беше избран и за играч на месеца, след като изпревари европейския шампион Маркос Сена.

Следващата седмица Тампа е домакин на Форт Лодердейл Страйкърс в среща от 11-ия кръг и домакините ще търсят реванш за загубата си. След втората поредна загуба Тампа вече изостава сериозно от лидера Ню Йорк Космос. Тампа е на второто място с 14 точки, докато “извънземните” вече са с 21 точки след 10 изиграни кръга.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker