бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Георги Самуилов поздрави децата от школата на Ботев Пд

Собственикът на ПФК Ботев Георги Самуилов използва шампионския парад на школата на клуба, за да поздрави всички “жълто-черни” юноши за успешния спортно – състезателен сезон, както и специалистите, които работят с тях и ги обучават.

Парадът на малките “канарчета” се състоя преди последния мач от сезона в Елитната група при U17, в който шампионите от Ботев, с треньор Петър Пенчев, посрещнаха връстниците си от Лудогорец.

Пред публиката на официалния терен на “Футболен комплекс Ботев 1912” спечелилите първенствата в своите възрастови групи формации от набор 2009 с треньор Минчо Цветанов, 2007 с наставник Стоян Ангелов и 2003 с треньор Георги Андонов, както и момчетата на Румен Байрев от набор 2005, които завоюваха Купата на България при U14.

Веднага след мача бе и официалното награждаване при U17, където Ботев грабна по безапелационен начин шампионската титла.

Благодетелят на Ботев използва събитието, за да се обърне към всички възпитаници и треньори в школата:

“Поздравявам всички треньори и техните възпитаници в детско – юношеската школа за успешния сезон, който изпращаме. Момчетата от академията са бъдещето на Ботев и трябва да ги възпитаваме в ценностите на нашия клуб.

Пожелавам още по-усърдна работа през следващия сезон и се надявам, че с всяка следваща година ще виждаме все повече възпитаници на клубната школа в представителния отбор, както историята и традициите на нашия клуб повеляват.

И нека не забравяме, че ботевското възпитание ни задължава, освен да даваме всичко от себе си на терена, да бъдем достойни и отговорни хора и извън него”, заяви г-н Самуилов в своя поздрав.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Един Коментар

  1. Хаха той до оня ден и Билото поздравяваши,това и лошото на хора неразбиращи от футбол!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker