Ботев ПловдивФутбол

Георги Марков: Ще се разделим с Колев само при добра оферта

Спортният директор на Ботев (Пд) Георги Марков даде индикации, че нападателят Алекс Колев може и да остане в тима и за пролетния дял,  пише в. “Тема Спорт”.

Първоначално той бе попаднал в черния списък на старши треньора на “канарчетата” Николай Костов, но засега остава в отбора. Колев ще получи шанс да се докаже по време на лагера в Анталия. “Жълто-черните” тръгват за Турция във вторник сутринта. Не е изключено обаче играчът да бъде продаден в чужбина.

Вчера шефът при канарчетата имаше разговор с футболиста преди тренировката на “Коматево”. Алекс Колев вече получи оферта от чужбина, която бе на стойност малко над 100 хиляди лева.

Нападателят бе желан от третодивизионния италиански Юве Стабия. Колев обаче отказа да премине във въпросния тим. През есента футболистът записа 15 мача и 2 гола за пловдивчани в “А” група. Отчете се и с една асистенция, а в известен период лекуваше контузия, пише “Тема Спорт”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker