Ботев ПловдивФутбол

Георги Марков: Правим напълно нов отбор, привличаме трима бразилци

Спортният директор на Ботев (Пд) Георги Марков разкри в предаването „Хеттрик“ по Дарик, че в тима ще пристигнат трима офанзивни бразилски футболисти.

“Очакваме трима бразилци, подписахме с вратаря Георги Георгиев, който идва от Иран. Друг сигурен футболист е Цветомир Панов. Правим селекция само от свободни агенти. Трябва да влезем в някакви финансови рамки”, започна Марков.

“Говорим с Майнц 05 за продължаване на наема на Тодор Неделев. Преговаряме и с Лазар Марин”.

“Иначе разговорите с бразилците вече са приключили и се изчакват те да преминат задължителните медицински прегледи, преди подписването на своите договори с клуба”, допълни Марков.

“В Трявна Ботев ще проведе двата си подготвителни лагера. Тимът ще изиграе 4 контроли преди старта на първенството, като в 3 от тях съперниците вече са ясни. На 24 юни жълто-черните ще играят с Левски, на 6-ти юли – с Етър (Велико Търново), а на 15-ти юли с Пирин (Рз)”.

Подобни

2 Коментара

  1. Ние сме брасилси мюсюлмани от 100люпинуву.
    3ма сме и ше играим на турският отбор ботифЪ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker