Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Георги Марков: В Локомотив (Пд) са по-опитни, но ние имаме Тодор Неделев

Спортният директор на Ботев (Пд) Георги Марков заяви, че по-опитните играчи, с които Локомотив (Пд) разполага, не му дават предимство за съботното дерби. Както е известно, с Битката за Пловдив се подновява пролетният дял в А група. Сблъсъкът е от 13:00 часа на Коматево.

“Готвим се максимално концентрирано и сериозно. Мачът ще е тежък. Домакинството не ни дава чак толкова голямо предимство. Най-важното е да се получи добър двубой и, разбира се, да спечелим”, сподели шефът при канарчетата пред вестник “Тема спорт”.

“Това дерби нищо не решава, но трябва да защити името си и че в момента е номер едно у нас. Само то остана. Който е по-мобилизиран и по-добре подготвен, той ще спечели. Надявам се това да сме ние”, добави Марков.

След изваждането на Литекс от “А” група Ботев и Локо са с равни точки – по 20. “Смърфовете” са шести, а “канарчетата” – седми. Двата тима са само на шест пункта от деветото място и на цели 10 от третото, което дава право на участие в Лига Европа.

“Тодор Неделев е основният ни футболист и ще разчитаме много на него в дербито. Това, че Мартин Камбуров пропуска мача, няма кой знае какво значение, без всеки може. Имат доста други опитни футболисти като Емил Гъргоров, Кирил Котев и Александър Тунчев. Но това не е предимство”, категоричен бе спортният директор на жълто-черните.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker