бетано най-добър сайт за слот игри
ФК ЕвроколежФутбол

Георги Куртев донесе победата на Евроколежа срещу Левски Карлово

С гол на капитана Георги Куртев Евроколеж победи Левски Карлово с 1:0 в мач от 12 кръг на Югоизточната В група. Домакините явно подцениха съперника и направиха доста пропуски пред вратата на карловци, удариха и две греди. Срещата започна с натиск на играчите на Марчо Дафчев и няколко удара от далеч на Куртев, Караилиев и Малев. Топката срещна и в трите случая телата на защитници, които предотвратиха сигурни голове. В 20 Бончев проби от дясно пусна към Караилиев, който от дузпа би към вратата, но топката отново вместо в мрежата попадна в гърба на играч в синьо. При добавката Куртев би над вратата. До края на първата част Щерев отправи два удара от дъгата, като при втория вратарят Кузманов трябваше да се намесва решително и да боксира в корнер. През второто полувреме отново колежани доминираха на терена. В 51 мин Харизанов беше изведен от ляво, навлезе на скорост в наказателното поле. Вратарят Кузманов реши да го пресрещне, а играчът вместо да бие покрай него реши да комбинира. Пасът му пред вратата не беше засечен от играч в синьо-жълто. Минути по-късно защитникът Ангел Делчев с глава прати топката в гредата. В 65 мин след центриране от корнер Георги Куртев с глава откри резултата – 1:0. До края на срещата Тодор Тодоров също разтресе  дясната греда, а при добавката не успя да намери мрежата. Малко преди края след удар на Тодоров защитник в синьо изчисти топката с ръка, а съдията освен, че не даде дузпа не даде и корнер. С победата Евроколеж се изкачи на деветото място в класирането с 16 точки, колкото има и осмият Миньор Раднево. В следващият кръг Евроколеж гостува на Димитровград, а мача е на 2-ри ноември от 14.30 часа.

ЕВРОКОЛЕЖ – ЛЕВСКИ КАРЛОВО 1:0 / ГЕОРГИ КУРТЕВ 65 МИН/

Ж.к: Георги Куртев, Георги Бъчваров, Йордан Хърков

ЕВРОКОЛЕЖ: Румен Тинков, Георги Бъчваров, Ангел Делчев, Николай Бончев, Николай Харизанов, Йордан Хърков, Борис Малев /70-Росен Колев/, Свилен Щерев /64 – Тодор Тодоров/Мирослав Караилиев, Георги Куртев, Антон Кюлюнков /64 Петър Челебиев/

fceurocollege.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker