бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Георги Илиев вече официално е “черно-бял”: Нямах съмнения, когато ми предложиха да се завърна

ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Георги Илиев. Шампионът с „черно-белите“ от 2004 година се завръща на Лаута.

Георги Илиев е роден на 5 септември 1981г.. Състезавал се е за отборите на Светкавица, ЦСКА, Локомотив и Шъдзяджуан Юнчан. За последно е играл за Черно море.

Новото попълнение на „черно-белите“ говори пред lokomotivpd.com:

„Чувствам се страхотно като играч на Локомотив. Когато от клуба ми се обадиха, нямах никакви съмнения в кой отбор ще продължа кариерата си. Доста хубави емоции съм имал тук, нормално е да съм повече от щастлив, че се завръщам на Лаута.

Тук е момента да поздравя момчетата за спечелената Купа на България и перфектния завършек на сезон 18/19. Финалът за Суперкупата с Лудогорец? Шансове винаги има. Ако подходим със себераздаване, с ум, смятам, че може да се поздравим с успеха.

През 2004г. изпитах вълшебни моменти, които ще са запечатани завинаги в съзнанието ми. Надявам се да успеем да предложим отново тези емоции на феновете.

Добри шансове имаме във втория квалификационен кръг на Лига Европа, независимо дали ще се паднем с Радник (Биелина) или Спартак (Търнава). Несъмнено ще бъдат трудни мачовете, очаквам да излезнем крайни победители и да докараме отбор с голямо име тук, на нашия стадион.“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker