бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Генев с последни думи: Никъде не съм срещал атмосфера като в Ботев (Пд), Благодаря ви!

Прекратилият договора си с Ботев (Пд) Виктор Генев изказа своята благодарност за прекараното в клуба време.в тима. Централният защитник, който бе основна фигура в състава, спечелил Купата и Суперкупата на България, ще премине в израелския Ашдот. Генев призна, че решението да напусне е изключително трудно за него. Ето какво каза на раздяла бившият вече №4 на “жълто-черните” пред клубния сайт:

“Решението да си тръгна е много трудно и напускам Ботев със свито сърце. Единствената причина да го направя е, че съм почти на 29 години и съм длъжен да мисля за бъдещето на семейството си. За мен беше голяма чест и истинско удоволствие да играя за Ботев.

Искам да благодаря на всички в клуба – на ръководителите, на треньорите и на служителите, които ме посрещнаха като свой и имахме прекрасни отношения през всички тези месеци, в които бяхме заедно! Благодаря и на феновете за подкрепата и уважението, което усещах от тяхна страна през цялото време!

Никъде не съм срещал атмосфера, като тази в Ботев. Спечелените купи са нещо страхотно, но те са само черешката на тортата. За мен по-важни от тях са отношенията между хората, а в Ботев всички са като едно семейство. Това наистина ме впечатли най-много.

Искам специално да благодаря и на момчетата, с които имах честта да деля една съблекалня, че ме направиха част от един страхотен колектив. Много съжалявам, че ги напускам, но това е моят избор. Имах възможността да говоря с Омар, когато той си тръгваше и знам, че се чувстваше по същия начин.

Макар и далеч от България, ще следя събитията в Ботев и ще стискам палци на момчетата! Успех!”

Шокиращо – Виктор Генев напусна Ботев (Пд)!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker