бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияФутбол

В ЦСКА проспали да направят трансфера на века, предложили им Салах през 2012 година, но…

Най-актуалният футболист в момента Мохамед Салах е бил предложен за трансфер в ЦСКА през 2012 година, но тогавашните собственици от “Титан” отказват да привлекат играча, оценяван тогава на 200 000 долара.

Мотивът им е, че няма свободно място за чужденец извън Европейския съюз. Това твърди бившият играч на “армейците” Илия Дяков пред “Меридиан Мач”.

Той от години работи в страната на фараоните, а Мо Салах е минал през него в школата на Пепси. Дяков вижда потенциала в в момчето, което прави първите си стъпки за мъжете в Ел Мокаулун. В Египет Салах бързо се прочува, но в чужбина остава непознат. Това кара Дяков да се свърже с Георги Димитров – Джеки, който да го препоръча на шефовете на ЦСКА.

Легендарният защитник приема задачата и предава препоръката на ръководството. Шефовете обявяват, че няма място, но за бъдеще ще имат едно наум. В крайна сметка обаче Салах се озовава в Базел, а останалото е история. Дяков и в момента е в Египет, където си търси нов отбор. Той е категоричен, че школата на Пепси и сега има момчета, които биха могли да играят във всеки един роден гранд.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker