Локомотив ПловдивФутбол

В ЦСКА пак искат Камбуров?

Мартин Камбуров е бил сред обсъжданите от трень­орския щаб на ЦСКА имена за позицията на централния на­падател. Армейците търсят трети човек за поста, като в момента разполагат с Буш и Жоаким. Ако някой от тях бъде продаден, то ще бъдат привлечени поне двама нови в тази зона, пише в. „Тема Спорт”.

34-годишният Камбуров е с водеща роля в Локо Пд през този сезон, но отборът е зап­лашен от разпад през зима­та, ако не се намери солиден собственик. Точно поради та­зи причина Камбуров е попад­нал в плановете на ЦСКА, кои­то следят ситуацията около него, но едва ли ще се стигне до привличането му. Таранът вече заяви, че ще остане ве­рен на Локо и през пролетта, независимо от това какво ще се случи с клуба.

Така Стойчо Младенов се е насочил приоритетно към други варианти за върха на атаката, като те са основно от чужбина. Опция обаче е Венцислав Христов, чийто договор с Берое изтича през лятото и вече може да преговаря с други отбори. Очаква се ЦСКА да влезе в контакт с него през идната седмица.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker