Ботев ПловдивСъбитияФутбол

В събота ще се проведе третото издание на традиционния детски футболен турнир “Георги Славков – Бенкса”

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и Обединени фракции “Bultras” за трета поредна година организират детския футболен турнир “Георги Славков – Бенкса”. Тази година надпреварата ще се проведе под егидата на “Кауза Колежа” с мотото: “Да се върнем на стадион “Христо Ботев – да заведем там и децата си!”.

Турнирът ще се състои на 04.06.2016г. от 9:00ч., а мачовете ще се изиграят на изкуствения терен на “Футболен комплекс Ботев 1912” с любезното съдействие на ПФК “Ботев” Пловдив.

В турнира ще се включат общо осем отбора, като седем от тях са от пловдивски училища, а осмият е от училище от град Перущица. Тимовете ще бъдат разпределени в 2 групи по 4 отбора.

В група “А” са отборите на СОУ “Константин Величков”, ОУ “Княз Александър I”, СОУ “Любен Каравелов” и ОУ “Петър Бонев” – Перущица. В група “Б” попаднаха тимовете на ОУ “Стоян Михайловски”, ОУ “Васил Левски”, ОУ “Димитър Талев” и ОУ “Елин Пелин”.

Отново с нас са приятелите на децата ни: изкушенията “22 carats”, минерална вода “Леново”, Теракомстрой” ООД, благодарим Ви приятели!

Уважаеми пловдивчани, скъпи приятели, ботевисти, елате да ни подкрепите в идеята да запалим “жълто-черната” искра в сърцата на стотици деца, помогнете ни да им покажем по-скоро нашия обновен дом, стадион “Христо Ботев”.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker