Извън БългарияФутбол

В СНИМКИ: Трой Дийни показа как не трябва да се отпразнува гол

Висшата лига винаги ни е поднасяла изключително непредвидими и интригуващи двубои. Снощната среща между Уотфорд и Челси не направи изключение след като “стършелите” се наложиха с категоричното 4:1 над шампиона на Англия.

Първото попадение в срещата падна в края на първата част след като вратарят на “сините” Тибо Куртоа фаулира в наказателното поле Деулофеу, който се сгромоляса на тревата. Главният рефер на срещата Марк Дийн посочи бялата точка от която Трой Дийн откри за 1:0. Веднага след като топката влезе в мрежата на белгийския страж Дийн показа среден пръст на привържениците на Челси и се хвърли в прегръдките на своите съотборници.

Това може би ще коства на играча наказание от поне три мача, което се очаква да бъде разгледано в сряда.

Иначе до края на срещата голове вкараха още Еден Азар (82′), Дарил Янмаат (84′), Жерард Деулофеу (88′), Роберто Перейра (90′)

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Снимка: thesun.co.uk

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker