бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

В Локо вече знаят кой ще се смее последен

Както винаги по време на подготовка и трансферен прозорец, в Локомотив Пд отново беше интересно. Играчи идваха и си тръгваха, отборът отскочи за контроли в Испания и се върна готов за старта на първенството. Също по традиция, много хора гледаха под лупа резултатите на черно-белите и решиха да си начешат езиците на гърба на клуба.

В крайна сметка обаче изглежда, че без много шум Сашо Станков си опече работата под слънцето в Испания и Локо може да повтори изненадите от началото на сезона.

Какво беше свършено през зимата? Най-важно е да се оставят настрана всички приказки за уредени мачове и черно тото, защото това доказване няма и никой не е поискал обяснение от Локо за каквото и да било. Другото са глупостите на Венци Стефанов, който забрави как отборът му даваше дава и ще дава като лека жена. Та през зимата Сашо Станков стегна отбора си, без това да струва нещо на клуба. Защитата бе подсилена с Ангел Грънчов, който остана недооценен на Армията, а сега говори за тръгване по стъпките на Иван Иванов. В халфовата линия бе привлечен Намуши, който и на куц крак и 100 години, пак ще има във визитката си няколко сезона с Рейнджърс. С още няколко играчи за пълнеж и черешката на тортата Спас Делев, нещата започват да изглеждат сериозни. Джобният нападател ще свали от товара на Мартин Камбуров в атака и може да се превърне в ключа на Локо към успех през пролетта.

Наред с всичко това, Локомотив изигра няколко сериозни контроли, а големите загуби не трябва да притесняват треньора. Станков видя как изглеждат всичките му резерви срещу Динамо Букурещ, как стои Локо срещу отбори от Лига Европа.

Сега пред треньора и играчите има две задачи. На първо място Локо трябва час по-скоро да убеди феновете си, в това, което е свършено и предстои да се случва. Привържениците в Пловдив са нетърпеливи и това може да се случи само с победи, които да започнат от следващия мач. Ако това стане, вече на никой няма да му пука как и защо Локо падна 1:6 от едни и 0:4 от други
Ще му пука само на Венци Стефанов, който ще гледа отбора си във втората седмица.

Втората задача пред Локо е… да вземе купата. Да, разбитият отбор след Марешки не бе слаган в сметките, но сега черно-белите са само на още един добър жребий и четири силни мача от финал. При последния такъв Локо с Кокала измъчи Лудогорец. Сега шампионите може и да не стигнат до битката за трофея, а това ще изправи всички останали пред равен шанс. Така Локо може да се смее последен в края на сезона, а Венци Стефанов и другите нека си говорят.

“7 дни спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker