Локомотив ПловдивФутбол

В Локомотив търсят лек за хронична травма на белгиец

В лагера на Локомотив (Пд) правят всичко възможно да възстановят напълно белгийското си попълнение Емерик де Врийзе. Офанзивният външен ляв халф, изглежда, страда от хронична травма на коляното, загатнаха пред “7 дни спорт” от “Лаута”.

Преди около година футболистът е претърпял хирургическа интервенция. Проблемът е, че и сега болките се обаждат и Емерик така и не успява да заиграе пълноценно на “Лаута”.

Още при дебюта си за Локомотив, когато влезе в игра за 10 минути на тежкия терен в “Надежда”, той получи травма, която го извади в четири мача извън строя.

След това той влезе за около 15-ина минути като резерва при равенството с Левски и оттогава отново има болки. Дори по време на една от паузите в шампионата той замина за неколкодневно лечение в родната Белгия.

Сега клубният доктор Константин Павлов се е заел със задачата да вдигне на крака Де Врийзе и да бъде намерен лек за проблема на белгиеца. Едва ли обаче той ще е на линия още за мача с Лудогорец.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker