Локомотив ПловдивФутбол

В Локомотив (Пд) се чудят кого да натирят да играе във “В” група

Треньорскитя щаб на Локомотив (Пд) възнамеряват да изпрати някои от своите футболисти в новия си сателит Рилски (Спортист), съобава “7 дни спорт”.

Целта е футболистите да се обиграват и да трупат повече опит. Треньорът Илиан Илиев, заедно с ръководството, ще избистри имената на тези, които ще се подвизават във “В” група.

Очаква се специалистът да предложи в Самоков да бъдат пратени някои от юношите на “черно-белите”, не е изключено обаче и сред играчите, на които ще бъде предложено да играят за Рилецо, да има и някои от по-младите нови попълнения в представителния състав.

Междувременно Илиев пусна възпитаниците си в почивка след дербито с Ботев. Целта на специалиста е футболистите да си отпочинат най-вече от психологическото напрежение, свързано с дербито. От вторник следобед Локомотив (Пловдив) ще стартира подготовката си за домакинството на Левски в следващия кръг.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker