бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва ЛигаФутбол

В Левски вече се оглеждат за нов треньор, спрягат се интересни имена

В Левски обмислят смяна на страши треньора на отбора. След поредния незадоволителен резултат и поражението от Славия с 1:0 и признанието на временния наставник на тима Георги Тодоров, че не знае точно докога ще издържи в този стил на работа, на „Герена“ са принудени навреме да търсят специалист, който да бъде постоянно назначен, съобщава „Тема спорт“.

След загубата от Славия Тодоров отново намекна, че може да напусне, въпреки че се ползва с доверието на ръководството.

Обсъждат се варианти с Живко Миланов или някой от другите настоящи помощници Димитър Телкийски и Тодор Симов, но с оглед голямата вероятност Левски тепърва да слиза още в класирането, е по-възможно да се заложи на доказано име.

В момента сините са на девето място, но им предстои много тежка програма. Собственикът Наско Сираков каза наскоро в интервю за БНР, че е готов да хваща басове, че Тодоров ще остане на поста си до Нова година, но ситуацията вече взе да излиза извън контрол, а търпението на публиката започва да се изчерпва и са необходими промени.
Нов треньор обаче едва ли би се съгласил да поеме нещата в движение при неясното финансово бъдеще пред клуба, а и чисто спортно-технически пред тима няма перспектива скоро да заприлича на отбор поради непрекъснатите кадрови проблеми.

Снимка: dsport.bg

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker