Ботев ПловдивФутбол

В Ботев с нова идея – феновете да решават селекцията

Интересно предложение към публиката на Ботев обмисля клубният бос Румен Чандъров, научи “7 дни спорт . То зависи от строежа на стадиона, но нищо чудно да стане реалност още това лято. Бизнесменът е готов да даде всички приходи от новата трибуна за по-скъпа селекция, ако феновете изкупят предварително всички места.

Идеята е проста – запалянковците на Ботев взимат 7000 абонаментни карти за сектор “А” на Колежа, а приходите отиват до стотинка за по-скъпи играчи, Чандъров и компания още не са мислили върху цената на една абонаментна карта. Ако за база се вземат примерно сумите, които плащат в ЦСКА и Левски за централните сектори, се получава приблизителен приход от 1 милион лева. По принцип бизнесменът не е привърженик на привличането на звезди, а набляга изключително на играчи до 23 години. Както съобщихме, Румен Чандъров е неговите партньори имат идея да завършат стадиона поетапно. Първо ще бъде вдигната централната трибуна, която ще побира 7000 души. Изненадващо, сектор “А” може да стане готов за новия сезон, ако довършителните дейности бъдат размразени в близкия месец. Това не е изключено, ако държава, община и Ботев стигат до общ план за Колежа. Идеята на клуба е трите страни да участват с по 5 милиона в довършването на стадиона, като запазят и съответните права върху него. Според разчетите е напълно възможно “Христо Ботев” да грейне с 15 милиона лева, въпреки че проектът първоначално предвиждаше вдигането на бижу за 34 милиона лева. След фалита на КТБ и бягството на Цветан Василев това се превърна в утопия.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Един Коментар

  1. Как не спряхa да лъжат и маниполирaт хората с глупости тия селяци в жълто? Този стадион не може да бъде завършен не за 15, а за 40 милиона! Само лаици и мръсници се цепят по темата и нито един специалист! Това са над 150 зали и магазини, това е нов терен, осветление, козиркa….! Оборудването на помещениятa и стадиона е само няколко милиона! Това са долни манипулaции и ефтини номера, за да се измкнaт от концесиятa и да им развържaт ръцете! Когато пък продадaт 7000 абонaментни карти, да излязaт и да се обадят! Глупaци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker