Ботев ПловдивФутбол

В Ботев очакват поредната бразилска звезда

Мениджърът Иво Димов може да доведе нов бразилец в Ботев Пловдив през лятото, разбра “Тема Спорт”, Тази про­лет той е бил в страната, за да наблюдава играчи от щат­ските шампионати, които за­вършиха. Агентът вече е пре­поръчал няколко имена на старши треньора Николай Киров-Белия.

Той докара при канарчетата Жоао Паоло, който през зима­та бе продаден в Лудогорец. На неговото място Димов до­веде Фернандо Виана, който също се справя отлично, как­то и Фелипе Бризола.

През лятото в Ботев тряб­ва да се завърне бразилският защитник Рафаел де Coyза. Той се контузи още в начало­то на кампанията и се прибра в родината си да се лекува. Бранителят вече е доста добре и се очаква да започне под­готовка с канарчетата през лятото.

Жълто-черните проявяват сериозен интерес към аржен­тинския десен бек на Монта­на Вияфани. Той бе привлечен в движение през пролетта. Договорът му е до края на се­зона.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker