Ботев ПловдивФутбол

В Ботев блокираха преговорите за нови договори, чакат финала

Ръководството на Ботев (Пловдив) блокира преговорите за нови договори на петима футболисти, пише „Меридиан мач”. Разговорите ще са след финала за Купата на България срещу Лудогорец на 15 май. Днес “канарчетата” гостуват на Литекс в мач от “А” група.

Контрактите на Йордан Христов, Иван Цветков, Веселин Минев, Сивард Спрокел и Артур изтичат на 1 юни, но битката срещу шампиона във въпросния турнир ще реши бъдещето на футболистите. Ясно е, че всеки друг клуб може да преговаря предварително с играчите, но ръководителите на „жълто-черните” изчакват развръзката около евентуален нов спортно-технически щаб. Бъдещата селекция също ще се решава след финала за купата на България.

Ботев има шанс да зарадва многобройните си привърженици след дълги години чакане. Амбициите за следващия сезон са свързани с ново добро представяне в турнира за Лига Европа. Вариантите за нови играчи вече са подготвени от Станимир Стоилов. И този път Ботев ще заложат предимно на чуждестранни попълнения. Набелязани са играчи и от родното първенство, но все още имената им се пазят в дълбока тайна.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker