НационалиТопФутбол

Вътрешният министър: Полицията се справи перфектно! Предотвратихте човешки жертви

Министърът на вътрешните работи – Калин Стоянов говори на брифинг посветен на изминалия протест на футболните фенове срещу управлението на БФС.

Стоянов похвали органите на реда за добре свършената работа, като допълни, че тази намеса е спасила човешки животи.

“Не толерирам и не приемам никаква форма на насилие както върху мирни граждани, така и върху полицаи. Всеки, който е допуснал проява на насилие във вечерта на протеста, независимо дали е част от протестиращите, или полицаите, ще бъде разследван и ще понесе съответната отговорност. Разпоредил съм ускорени вътрешни проверки, както и мерки за превенция на подобни случаи в бъдеще”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Трябва системна работа на психолози с полицаите, за да не се допускат подобни случаи. Те са под огромно напрежение. Аз съм на 100% с премиера Денков за обстоен анализ на отделните случаи на насилие по време на протеста срещу Българския футболен съюз, но не съм съгласен работата на МВР да бъде поставяна под общ знаменател заради единични случаи, в които е имало превишаване на правомощията”, добави той.

Министърът благодари на полицейските служители, които са се държали на положение и са свършили работата си съвестно и отговорно.

tribunasofia

“Перфектно се справихте. За по-малко от два часа успяхте да овладеете тази брутална и невиждана вандалска агресия, която завладя голяма част от тъплпата и се изсипа върху вас. Бяхте обиждани, плюти, удряни с камъни, бомбички хвърчаха върху вас, изблъскваха ви с горящи контейнери. Въпреки всички провокации, се справихте като истински професионалисти, достойни да бъдат част от системата на МВР. Благдоаря ви, че не позовлихте центърът на София да се превърне в истински прогром и най-вече, че предотвратихте човешки жертви”.
Министърът не изключи възможността сред мирно протестиращите да е имало платени провокатори, дошли да се “раздадат максимално”.

“Новини.Бг”

🍊Ексклузивна игра Hot Deco Branded Game Inbet от Amusnet🍊

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker