бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивТопФутбол

Във футбола, първо трябва да се научиш да губиш и да уважаваш противника! Локомотив прави това, за което ЦСКА само може да мечтае!

За да спечелиш нещо голямо и във футбола, и в живота, трябва първо да се научиш да губиш. Да взимаш поуки от грешките си и да уважаваш противника. Изявленията на капитана на ЦСКА-София Петър Занев и на треньора Бруно Акрапович след съботния мач с Локо (Пд) не правят чест на амбициите на „червените“ и показват изнервеност, която няма да помогне на никого в Борисовата градина. Фактите са следните: „черно-белите“ не позволиха на своя съперник да създаде чисто голово положение, а Занев и колегите му в отбрана в крайна сметка не бяха достатъчно полезни в изнасянето на топката и изграждането на по-качествени атаки, като в същото време веднъж сбъркаха и късметът ги покри при удара на Митко Илиев в страничния стълб.

Изводите от дербито не подлежат на оспорване. Локомотив рани Бруно Акрапович с неговото оръжие. Именно босненецът научи отбора да се защитава добре и търпеливо да чака своите една-две ситуации, в които евентуално да уязви по-силните съперници. Така бяха спечелени и двата финала за Купата, така се вдигна и Суперкупата насред Разград, така се получиха и добрите мачове в Европа…

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Доста по-жалък обаче е Занев, който „имал чувството, че играе срещу изпадащ отбор“. Същият изпадащ отбор обаче даде само една точка на ЦСКА-София в двата мача от началото на сезона и успя да победи Лудогорец. Нещо, за което на „Армията“ постоянно се канят, но така и не могат да реализират.
Ако хората на Христо Крушарски успеят да запазят мястото си в Топ 3 и в крайното класиране, за тях това ще е равно на титла и ще е в пъти повече от калъфката, до която Занев и компания максимум ще стигнат. Защото самият Акрапович много добре знае с какъв бюджет разполага Локомотив и каква е организацията в клуба.
„Смърфовете“ в това отношение изостават не само от ЦСКА-София, но и от Берое, Арда, че даже и от ЦСКА 1948. Само че те имат важен коз и той се нарича сплотеност. Тя е факт в състава и в треньорския щаб, а това са силите, които носят успехите на един отбор. Самият Крушарски носи колорит и едновременно спокойствие със своята коректност и напрежение с нетипичните си и на момента алогични решения. Като това да се довери докрай на Бруно Акрапович, когато всички около него го съветваха да го смени заради слабата игра и лошите резултати от първата му година в отбора.

Людмил Христов/ „Мач Телеграф“

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker