Ботев ПловдивФутбол

Всички в Ботев застават за Мъри

Всички в Ботев Пловдив са твърдо зад Станимир Стоилов да остане начело на “канарчетата”, това научи TribunaPlovdiv.bg.

Почти всички чуждестранни футболисти на пловдивчани са на мнение, че Мъри е полезен на отбора и трябва да остане. Те са доволни от тренировките и вниманието, което им оказва специалиста. Един от най-големите защитници на Стоилов е звездата на “жълто-черните” Хамза Юнес. Той е останал очарован от вниманието, което е отделил на него, за да го докара в Пловдив. Хамза е доверил, че през следващия сезон Ботев ще бъде много по-силен като се надява и Мъри да остане старши-треньор на “канарчетата”.

Положението е почти същото и при българските футболистите. Може да се каже, че Стоилов е долюбван от голяма част от футболистите на Ботев и това може да се окаже сериозна причина Цветан Василев да остави хасковлията в отбора.

Иван Джиджев, който замести първо Юли Попов, а малко по-късно и Ангел Палийски на поста изпълнителен директор, споделя, че и той е на страната на Мъри. Джиджев категорично отрече, че Стоилов може да напусне Ботев.

Все пак бъдещето на Мъри Стоилов ще се реши след финала за Купата на България. Той ще бъде заедно с мениджъра си Лъчезар Танев на среща с Цветан Василев, който ще има последната дума какво да е бъдещето на Стоилов. Заговори се, че Димитър Димитров – Херо ще бъде част от Ботев, но не като треньор, а като спортно-технически директор. Херо твърдо отказва да говори затова, но източници на TribunaPlovdiv.bg в Бургас твърдят, че Димитров ще бъде новия шеф в “жълто-черния” клуб. Мъри и Херо са приятели и се предполага, че ще оформят тандем, който ще докара много успехи на Ботев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

  1. 19?6 а на вас ви пожелавам дълго време коко да ви е собственик и трибуна да не видите до следващия път когато си смените годината! МЪРЛЬО ВЪН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker