Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

Времето ви изтече!

В неделя следобед Ботев (Пловдив) спечели по повече от убедителен начин 105-то дерби на Пловдив с 3:0. Срещу “канарчетата” застана Локомотив (Пловдив), ама не точно.

Не точно, защото единственото нещо, което свързваше единадесетте безобразника на терена и шепата ръководители с Локомотив бяха емблемата и екипите, които те носеха.

Трите гола, които инкасираха “смърфовете” бяха най-малкото с което можеха те да си тръгнат от кв.”Коматево”. Добре, че “жълто-черните” не успяха да се възползват от останалите си чисти положения, защото резултата щеше да стане в пъти по-неприемлив за “черно-бялата” част на Пловдив.

Откъде обаче дойде проблемът и беше ли това предизвистена смърт? Отговорът е повече от ясен: Да!!!

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Футболистите на Локомотив няма какво да ги коментираме. Само този, който не следи тима от “Лаута”, не е забелязал колко безобразен, безидеен и неефективен футбол играят те. Още в двубоя с Марица за Купата на България беше видно, че Локомотив ще отиде на разлика срещу Ботев. Та, момчетата на Войн Войнов се мъчеха цяло полувреме срещу отбор застрашен от изпадане от Втора лига. Всъщност, те не се мъчат от вчера, защото не играят футбол от вече половин година.

Само малцина оптимисти очакваха Локомотив да покаже друго лице в дербито, защото видиш ли, дерби е, чудо може да се случи и “черно-белите” да заиграят сякаш се познават. Но уви, не, чудо в дербито не се случи. За “железничарите” дерби нямаше, нямаше, борба, нямаше и футбол. Имаше само страх.  Типично за помощника на Войнов, Христо Колев – Бащата, Локомотив си излезе за хикс в такъв мач (не, че със стила, с който играе тимът не е същият като при Колев, не че и Бащата не води всички тренировки на Локомотив като старши треньор).

Фактът, че Илко Пиргов имаше повече докосвания на топката отколкото нападателя Аяри говори достатъчно. В цялата среща, може би 60% от пасовете на футболистите бяха назад, а останалите 40% тотално безидейни.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Дори Тодор Неделев си го каза, че Локомотив е бил толкова неориентиран, че е трябвало просто да се подава топката с по-бързи комбинации, за да победят.

Всичко това обаче, може би нямаше да се случи, ако собственика на “черно-белите” Христо Крушарски беше взел мерки на време. Той преди около половин година обеща през мнозина фенове, че ако няма резултати, ще започне чистка – от ръководители, през спортно-технически директор до треньори. Но ето, че не си спази обещанието и сега бере плодовете на своите ходове.

В момента Локомотив няма адекватни треньори, ръководство, футболисти, следователно няма и футбол. Самият Войн Войнов, след трагичната игра на отбора си в последните мачове, бе най-логично да подаде оставка. Нещо, което задължително трябваше вече да е направил и спортно-ехническият директор Чавдар Цветков.

Войната (както го нарича Крушарски) след Дербито отново си призна, че никаква не са я свършили през лятото със селекцията. А, за аматьорщината при привличането на нови играчи вина има главно човекът назначен за това – Чавдар Цветков. За справка: Не един или двама дойдоха до “Лаута”, а след това подписаха с други отбори – като Сашо Александров, Амаду Сукуна и прочие.

Шампионска лига се завърна! Най-добрите отбори в Европа започват похода към най-ценният трофей. Започни и ти своя поход към печалбите с бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Привържениците на Локомотив (Пловдив) също имат вина за случилото се. Само за последния месец те имаха две срещи с ръководителите на клуба. Но на нито една, те не удариха силно по масата и не казаха, че е време Чаво, заедно с другите ръководители, да си тръгнат. Само с шеги, че в клуба няма цели и се мисли до следващата почерпка (не се сещаме за повод за почерпка) не става. Време е за действия и отстоявания на позиции, иначе Локомотив ще бъде задминат и от Витоша Бистрица по организация и футбол.

Времето на Войн Войнов, Чавдар Цветков и компания изтече! Колкото по-рано го осъзнае Христо Крушарски, толкова по-добре. Защото историята на “Лаута” не е на страната на недолюбваните от привържениците ръководители, каквито вече са те.

TribunaPlovdiv.bg

Подобни

10 Коментара

  1. Фнчета черно бели, къде бяхте след равния с Левски 0-0??? Тогава много го уважавахте Войната и големия президент, дето през май 2016г. ви купи мача и бяхте много радостни че ни бихте на Герена ама аз ви казах още тогава !!! Че тия пенсии Камбуров, Траянов, Котев, Крумов и некадърника Бирсент Карагерене ще са до време и като се махнат ще вземете разни несретници от чужбина и се видя какво стана! Тогава обаче се радвахте а трябваше да ви клепнем с 5 гола като тая пролет не 2-0 на почивката и после 2-3 че беше падение тоя продаден мач!!!!

    1. Абе говедар,я си еби майката в обора!Ако си играем нашата игра,ще ни станете абонати с чорбата!
      Като ви гледам жалката игра и с Делио Роси,нищо няма да стане!
      Мъчите се с Гълъбово,той на нас тръгнал да дава акъл!!!
      Шибано говедо,помни ми думата,че при нас ако е всичко наред,с чорбата най-редовно ще ви чукаме и в Пловдив и в София!!!
      Ще ви обръщаме и ще ви търкаляме,ИЗМЕТ ШОПСКА!!!

  2. Аз един прост фен на локомотив и колкото и да ми е гадно но ттябва да го кажа просто жълтите се смилиха над нас можеха спокойно да ни вкарат доста повече от 3 гола но не го направиха а ако бяха чорбарите или говедата вместо тях не ми се мисли колко щеше да е резултата.Круша осъзнай се бе човек изгони всички боклуци вън от локомотив с тия царвули нищи нестава те едно изречение немогат да сглобят а ккво остава за друго.

  3. Bokluci,dokarahte me do tam,che da se vartq kato pumpal s vashata igra! Sram,rezil I kakvo li oshte ne ste vie . . Cvetkov I vsichki oligofreni okolo nego da stavat I da se mashtat! Ne vie,a nie, fenovete sme LOKOMOTIV PLOVDIV! Van,bezdarnici!

  4. Прекрасна публикация, в която не е вярно, че не сме тропнали по масата! Още на тренировката след резила в Благоевград ясно бе казано и на Войнов и на Росен, че Чавдар пияндето няма да бъде търпян нито час повече! От тогава алкохолика се крие в дън земя!
    Сега вече всички ще се наложи да се крият!

      1. Ще ще! Спокойно! Само едни фенове в Пловдив търпят 10 години и даже взимаха пари за това! Това сте вие! Тъп жълтур!
        Надявате се, че като изгоним Крушарски и ще се затрием, но няма да стане отново! Както се надявахте и преди!
        Ние си изпатихме достатъчно и знаем какво и как да направим!

        Вие кажете нещо за строежа и вашите собственици, дето ги няма още!?

          1. А младеж мен няма кой да ме надмине. Както аз съм ебел жълтите никой не може!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker