бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Войн Войнов: Момчетата разбраха какво е Локомотив, много съм щастлив

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов бе много щастлив след победата на ”смърфовете” над Берое.

”Много съм щастлив, победихме един от силните отбори в България. Най-много се радвам, че момчетата разбраха какво е да носиш фланелката на Локомотив. Локомотив е име в българския футбол и тази година отново ще претендираме, но трябва да сме скромни.

Мисля, че лагера на Говедарци бе отличен, момчетата се трудиха много, показаха характер. Още от първата минута показахме, че заслужено победихме. Това е което искам от момчетата.

Бяхме разучили добре Берое, в края на мача видяхте, че те само ритаха топката, което ни улесни. Ще дам шанс на всички наши нови футболисти да се докажат.

Не видях плаката, който феновете са разпънали днес. Не е приятно както за момчетата, така и за мен.

Имам добри впечатлания от новото момче Раян. Не е играл от пет месеца, но се справи със задачата си. Вече не търсим нападател, няма как да намерим сега. С тези футболисти ще се представим достойно. Посвещавам тази победа на нашите фенове, които направо ни пълнят сърцата.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker