бетано най-добър сайт за слот игри
Извън БългарияКоронавирусът и футболаФутбол

Висшата лига с важни указания към клубовете, предвид очертаващият се рестарт на сезона

От Висшата лига на Англия дадоха указания всички клубове да се оборудват и да използват специални машини за тестове на коронавирус, с които редовно да проверяват футболистите си. Това би им позволило да тестват играчите си за COVID-19 всеки ден, преди евентуалното завръщане към тренировките на повечето отбори следващия месец.

От средата на март целият футбол в Англия е спрян, заради върлуващата пандемия. След последните официални преговори бе премахната крайната дата за завършване на сезона, като това ще бъде в сила за неопределено време, докато правителството не обяви, че е безопасно шампионатът да бъде възобновен. Дори и двубоите да бъдат стартирани обаче, те ще се играят под строг контрол.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Очертава се, че мачовете могат да започнат при закрити врата през юни, като “Дейли Мирър” съобщава, че редица клубове са казали на играчите да се подготвят за завръщане към тренировките в даден момент през май. Това по всяка вероятност означава, че сезонът няма да бъде анулиран, както се коментираше по-рано.

Планът е на всяка тренировъчна база да има необходимите машини за тестване на коронавирус. По този начин ще се ограничи шанса вирусът да се разпространи ако даден играч даде положителен тест.

След като футболистите възобновят тренировки, може да има „мини предсезонна подготовка“, която да продължи две или три седмици, преди мачовете да започнат, като целта е кампанията да приключи възможно най-скоро.

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker