Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Вили Вуцов: Телефона ми е пълен с бели и черни човечета, нека шефа на фенклуба на Черно море да свири мача (видео)

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Велислав Вуцов даде пресконференция преди шампионатния двубой с Черно море, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Изкарахме цяла седмица от както аз съм тук. Всеки път ни се случваше да имаме по два мача на седмица. С този цикъл не можехме да направим нищо. Най-важно бе да възстановим футболистите физически и психически. Имахме една седемдневна седмица, наблегнахме на по-здрави физически упражнения с риск да сме малко по-уморени. Трябва още малко да работим. Мисля, че свършихме добра работа. Работихме и по тактическите неща. Моето мнение е, че аз не бягам от това да си призная, че имаме проблем. Лошо е когато бягаш от проблема. Трябва да го погледнеш и да го решиш. Първо, че има проблеми във финансирането, които се отразяват и другия е че има хора, които не са готови да променят статуквото си в отбора. Това влияе на всички. До седмица или десет дни всичко ще бъде решено. Пъзела е подготвен за подреждане. Хората, които смятахме, че няма да ни вършат работа си отидоха. Футбола е бизнес. Когато има платени пари и вложени пари се преценява как могат да се изкарат други пари. От тези, които напуснахме преценихме, че трудно ще изкараме пари. Чест им прави, че се отказаха от последните си заплати и бонусите.

Един или двама съм сигурен, че за нищо на света няма да останат. Не съм човека, който ще говори за финанси, но всичко е платено за момента. Всичко преди това беше на едно много добро ниво, но и сега е така. Нормално е в момента да говорим за други цели. Аз искам да сме в осмицата. Сега имаме два мача домакински, като резултатите ще покажат какво можем. Гледах мача с Берое и сме доста по-добре от двубоя с Локо София.

Аз съм максималист. Аз искам да имаме основа за едно бързо надграждане. Доволен съм от младите футболисти. Божидар Васев и Чунчуков се наложиха успешно. Владо Айтов също се справи добре с Берое. Това са момчета с перспектива. Търсим класа със селекцията ни.

Тези, които си отидоха, лоша дума не казва, но не смятам, че ни бяга нужни. Тези, които са тук всички ги искам. Ситуацията с Доре също е сложна, не съм му виждал очите дори. Вината е изцяло негова. Вината е негова защото той не си е подал входна виза. Някои мениджъри им мътят главите, че ще спре да им се плаща, но този филм го няма. Те имат цена и ако някой иска да ходи, то ще е на цената на която клуба е определил. Цена има всеки играч и то тези цени са реални. Ако дойде оферта за някой футболист ние ще страдаме. Аз съм умен човек, но футбола е бизнес. Всеки ден ми предлагат по 15-20 човека. Ако ви покажа телефона си, то ще видите, че той е пълен с бели и черни човечета. Няма да взема играч, който да се чудя кво да го правя. До десет дена ще вземем още добри играчи. С още двама сме в напреднала фаза.

Черно море е един добър и балансиран отбор. Дефанзивен отбор. В офанзива се опитват повече да надлъгват отборите. Знаем им всички добри страни. В България няма отбор без слаби страни. До шестия кръг нямаме лек двубой. Всичките мачове ще са трудни, но нагласата ни е да се опитаме да победим. Всичко друго, което не е победа няма да ме задоволи.

Нека да дойде Иван Михайлов да свири той. Нека да пита БФС дали може той да свири мача. Аз съм съгласен и ако той вземе свирката аз ще съм доволен, даже може да вземе и щаба му. Имах разговор с шефа на Литекс да вземем няколко млади играчи. Ще видим какво ще стане.

Оферти за Хамза идват всеки ден, но за тези пари трябваше да са му счупили двата крака, за да го продадем. Лично на мен вчера ми се обадиха да ме питат дали ще дойдат едни немци да го гледат. Той е с болки в кръста, но тренира. Ще взема решение и за Лукин утре, защото и той има проблеми. Светослав Дрянов ще играе, но не знам за колко време”, зави Вуцов.

Подобни

3 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker