Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV: Вили Вуцов за мача с Хасково, новите попълнения, успеха на Лудогорец и друго

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Вили Вуцов даде обичайната си пресконференция преди шампионатния двубой с Хасково, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Това бе хубава седмица за нашия отбор. Изиграхме един между добър и не лош мач със Славия. Мисля, че потенциала ни в атака е добър, но през втората част имахме възможности и трябваше да отбележим още голове. Имаме проблеми в тази фаза. Това, което ме радва е че отбора показа, че може да е агресивен в защитен план.

Млад отбор с много хъс, това е всичко, което трябва да имаме. Може да не сме класен отбор, но емоцията и духа ни

Нямаме претенции да сме Барселона или Манчестър Юнайтед, но със загубата от Герена се видя, че нашия отбор си е извел изводите. Публиката ни си я знаем, тя е феноменална. Радвам се, че хората успяха да се зарадват на нашите успехи.

Алекс Колев днес за първи път успя да обуе обувки. Болката му след мача в първите два дни беше доста сериозна. Дали ще е готов на 100% не знам още. Росен Колев все още не е готов. Не искам да рискувам с неговото здраве. Филип Филипов има болки от началото на сезона. При всяко положение болките в адукторите няма да му отшумят за два дни. Най-хубавото е че момчетата стискат зъби и продължават.

Гледах дублиращия отбор във вторник. Много съм впечатлен от играта на Милиев. В момента в който той се прибере от националния отбор ще му бъде предложен договор за три години. В нападателна фаза Ботев има добро бъдеще, а с младите играчи поне 5 години.

Искам да поздравя всички хора, които участват в ДЮШ. Всички треньор правят добро впечатление. Тази школа върви перфектно. Преди месец всички ни слагаха в графата изпадащи, но сега ако някой го мисли той е луд. Във всички мачове до момента бяха равностойни, но сега за първи път ще влизаме като фаворит. От мач на мач отбора ни придобива нещи ново и израстваме.

Знам, че когато едно нещо върви то не се пипа много, но дори и Реал Мадрид прави промени. Рядко ще имаме мач когато в единия ще излязат едни единадесет футболисти и в следващия мач пак същите. Хората, които работят в школата ходят на всички мачове на противниците и ги разузнаваме добре. Примерно в мача със Славия знаехме точно как изнасят и ето ние не им позволихме да го правят. Гошо Петков ми е центрираше по тъчове и се чуди какво да прави.

Имаме няколко опции за нови футболисти. Единия е за играч, който играе редовно във Франция. Докато този, който е сега тук не съм сигурен в каква форма е. Искам да взема чужденци, за да вдигнем още малко класата. Ако намерим добри ги взимаме, ако не караме с това, което имаме.

Галешич едва ли ще играе. Ако някой може да му изкара виза за 3-4 дни ще му дадем някой лев да изкара.

Поздравявам Лудогорец. Не искам да се нагаждам, като този, които плачеше по микрофоните. Успеха е за целия български футбол.  Дано сега да имаме успехи в групите”, заяви Вуцов.

* Видеоклиповете са качени от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

 

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker