Ботев ПловдивФутбол

Виктор Голас подписа с Ботев (Пд)

Ботев (Пд) привлече в редиците си бразилския вратар Виктор Голас, съобщи официалният сайт на клуба. 24-годишният южноамериканец подписа договор за 2 години и се очаква да бъде на разположение на треньорския щаб за предстоящия двубой от 4 кръг на “А” група срещу “Пирин”.


Както TribunaPlovdiv.bg ви съобщи, стражът се присъедини към тима преди три дни и дори проведе две занимания с новите си съотборници.

Виктор Голас е роден на 27.12.1990г. в Арапонгас, Бразилияи е висок е 192 см. Юноша е на “Америка”(СП). През 2009г. е привлечен от “Спортинг” (Лисабон), като остава собственост на “лъвовете” до 2014г. В този период Голас записва мачове като преотстъпен в елита на Португалия за отбора на “Боависта”, както и във втория ешалон с екипа на “Пеняфиел”. Преди трансфера си в Ботев (Пд)  бразилският вратар е част от състава на “Спортинг” (Брага).

Виктор Голас има европейски паспорт и няма да заема място в квотата за чужденци, извън ЕС.

Снимка: botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker