бетано най-добър сайт за слот игри
Виктория Волей - мъжеВолейбол

Виктория Волей зимува на второто място в Група А на Висшата лига след нова победа

Младият волейболен отбор на Виктория Волей (Пловдив) ще зимува на второто място в Група А на Висшата лига, след като момчетата на треньора Драган Иванов постигнаха 4-ата си победа от началото на сезона, съобщава страницата на клуба.

При визитата си на Изгрев (Ябланица) Виктория Волей се наложи с 3:1 (25:15, 12:25, 25:22, 25:20) и събра актив от 12 точки, само 5 точки по-малко от лидера Хебър (Пазарджик), който почиваше в този 7-и кръг. Успехът на пловдивчани им позволи да дръпнат на Звездец (Горна Малина) в спора им за втората позиция.

Още повече, че Звездец записа загуба при гостуването си на коравия Ботев (Луковит) с 1:3 (30:28, 18:25, 23:25, 13:25). Първоначално, Звездец успя да поведе след доста драматичен първи гейм, но след това волейболистите на Ботев направиха пълен обрат и се поздравиха с три точки.

С първа победа от началото на сезона се поздрави отборът на ГРАД (Белоградчик), който се наложи над Ботев (Ихтиман) с 3:1 (25:22, 18:25, 25:19, 26:24).

Лидер в класирането е тимът на Хебър (Пазарджик), който е с актив от 6 победи от 6 мача и 17 точки. На второ място е Виктория Волей с 4 победи, 2 загуби и 12 точки, а на трето – Ботев (Луковит) с 3 победи, 3 загуби и 10 точки.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker