бетано най-добър сайт за слот игри
Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Вижте уникално видео за “Лаута Арми” на TribunaPlovdiv.bg посветено на Дербито на България

От вчера TribunaPlovdiv.bg започва да Ви представя всичко около Дербито на България.

Стартирахме с видео клип посветен битката за Пловдив. Както обещахме, днес ще разпространим и отделни видео клипове на Ботев и Локомотив.

Екипът ни ще се опита да Ви направи свидетели на всичко преди и след дългоочакваното дерби с много видео в HD формат и много снимки. Ще Ви представим всички гледни точки безпристрастно и точно, както сме го правили досега.

Вижте видеото посветено на “Лаута Арми”:

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 1080 HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 1080 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 1080 HD.

Вижте уникално видео на TribunaPlovdiv.bg посветено на Дербито на България

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. АЛЕ АЛЕ ООО АЛЕ АЛЕ ООО САМО ЛОКО АЛЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ АЗ ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕЕ! ПОБЕДА И САМО ПОБЕДА ! ЛИТЪР КРЪВ ЗА МЕТЪР ЗЕМЯ,НИКАКВО ОТСТЪПВАНЕ И ТОВА Е !

    1. За вас тва е най-важното, нали :) Неща като чест и мъжество, като това, че не си оставяме отбора, дори когато сме на дъното като организация и футбол ви плаши, нали? Радвайте се, радвайте се докато сме долу, страха в думите ви, когато сме паднали ме кара да се радвам, че наистина се насрахте тоя път от страх, щом не спирате да говорите за обединения, да сме покажели кое е дербито на Пловдив. Аз обединен с хора, които открито взимат пари от една етническа партия не мога да бъда, аз съм горд българин и локомотивец и ме е гнус от долни същества като вас, които за една база се наведохте пред башибозука. Треперете, еничари във жълто, защото сега сме долу, но колелото се върти и когато Пеевски ви остави страха в очите ви ще е още по-голям. Приятно пътуване в неделя и да не кривнете случайно от полицейския кордон ;)

  2. АЙДЕ МАШИНИИ!!!1 ДЕН ОСТАНА И ОТИВАМЕ ДА БИЕМ ЖЪЛТУРИТЕ НАСРЕД СОФИЯ!АЛЕ АЛЕ ОООО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker