бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДEO: Диан Колев за бъдещето на Локомотив – вижте какво каза той (снимки)

Новото ръководство на Локомотив Пловдив даде пресконференция, на която присъства Диан Колев, който е председател на Сдружение Бъдеще за Локомотив.

“Бъдеще за Локомотив е сформирано през изминалата година с цел да подпомагаме ДЮШ на Локомотив. Преди една седмица се наложи да разширим обсега. Сега акциите са на сдружението, на което аз съм председател. Търсейки изход стигнахме до извода, че Локомотив като общност е достатъчно голяма, дори не само в България. Вчера говорих с хора от Атланта, които също искат да помогнат. Призоваваме цялата общност да се събуди и да докараме нещата до успешен край. Създали сме четири звена. Финансов отдел, той ще се ръководи от сдружението. Целта е да оптимизираме средства и персонал. Приблизително е изготвен бюджет за годината. Провели сме разговори със старши-треньора и с всички футболисти сме се разбрали. Спортно техническият отдел ще се ръководи от старши-треньора Неделчо Матушев. Ние няма да му се намесваме в работата, за разлика от много други клубове в страната. Треньора най-много разбира от футбол и затова и сме го избрали. Последните футболисти, които са излезли от школата на Локомотив са от доста отдавна. Затова и ръководителя на школата е в екипа на г-н Матушев, за да можем да окомплектоване нещата.

Приходите ще бъдат от четири разделения. Първият са феновете на клуба. Стартирали сме кампания за картите на клуба, с които хората могат да помогнат много на отбора. Втората част са кръг от бизнесмени, които ще дават по дадени суми всеки месец. Така стигаме до третия вариант, в които малко хора ще могат да помагат с по-големи суми. Четвъртият вариант е за привличане на хора, които не споделят идеята за Локомотив, но биха искали да си партнираме дали ще е с реклама или друго.

Членовете на борда на директорите сме аз, брат ми – Димитър Колев, Велин Терзиев, Димитър Ботушаров и Стоян Грозеков.

Акциите физически са наши, сега тече и смяната на ръководството. Г-н Бонев е най-голямата легенда в нашия клуб и винаги ще помага на нашия клуб. Атанас Узунов никога не е бил уволняван от този клуб.

Имаме прогнозен бюджет и е структориран. За момента нямаме генерален спонсор, който да застане зад нас. Искаме да кажем на цялата общественост, че те трябва да се събудят, а не да чакаме някой да дойде и да ни помага. Ако общността ни се събуди, то може и да не ни трябват такива спонсори. Ние получаваме подкрепа от външни хора, но нека и нашите фенове да повярват и да ни подкрепят. Това да идва един човек и да издържа клуба… виждате какво се случи с Ботев. Ние сме били вече като тях. Но сега трябва да се мисли как клуба може да съществува без да е зависим толкова от един човек. През последната година постигнахме абсолютен антирекорд. Нека хората, които не могат да помогнат финансово просто да идват на стадиона и да присъстват на мачовете”, сподели Диан Колев.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

  1. Постоянно гледаме и западните първенства,освен нашето!Много хора,вече живеят на Запад и други,които са ходили по почивки и екскурзии,при познати близки и приятели,всички виждат,как се издържат тамошните клубове!
    Освен собственика,реклами,тв права,но не на последно място,това което и феновете могат да дадат,под формата на билети,карти,артикули!!!
    Излезте от тези страхливи предубеждения,ами сега,пари,ами ако това стане,ами ако онова стане….
    След като сте фенове на даден отбор,никак няма да е лошо,да започнете да помагате,кой с каквото може!
    Никой не е казвал,че трябва да даваме по стотици и хиляди!
    Веднъж гледах интервю с Томас Лафчис,покрай юбилея на Левски.Той каза нещо,което на мен много ми допадна!
    Да започне,регистрация на фенове,които стават членове,на даден клуб.НЕ НА ФЕНКЛУБА,А НА САМИЯТ КЛУБ!
    Въвежда се сума,според възможностите на хората,която трбва да се внася като членски внос,всеки месец!
    Да е съобразена все пак и с нашата действителност и заплатите на повечето от хората!
    Айде направете си сметката,ако има регистирани над 10-15000 члена,а членския внос е 10лв на месец,за каква сума става въпрос НА МЕСЕЦ,а от там и за целия сезон!!!!
    И колкото повече фенове се регистрерат и си плащат редовно членския внос,както си плащат и данъците,няма да се сетим,че не трябват хиляди и милиони!!!!
    ДАНО ТОВА,НЯКОГА СЕ РЕАЛИЗИРА И СЕ СПРЕ С ТАЗИ ЗАВИСИМОСТ ОТ ЕДИН ЧОВЕК!!!!

    1. Така е ! Но нали знаете , че има и много непълнолетни фенове, които няма от къде да вземат пари за да се запишат и да си плащат. Нека който с каквото може да помогне . Да си закум (който може ) абонаментните карти , който не билети , артикули и така на татък !

  2. Момчетата показват качества,тръгват добре….идват големите отбори кихат им по 4-5хил лева и наще лягат! Какво правим тогава.Пак ще имам Тото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker