Извън БългарияФутбол

ВИДЕО: Футболист на Лудогорец удря Станислав Тодоров по време на мача с ЦСКА

Скандалите след края на мача между Лудогорец и ЦСКА продължават да валят един след друг. Наблюдателни фенове сигнализираха за скандална ситуация, на която никой не обърна внимание по време на мача. А именно как играч на Лудогорец удря главния съдия Станислав Тодоров.

В последната минута на мача Мисиджан се спречка с опитния защитник на ЦСКА Николай Бодуров. Реферът Станислав Тодоров бързо отиде да разтърве двамата играчи, но обезумелия футболист на Делиорманци го удари. Вместо да му покаже директен червен картон обаче Шуменски просто се обърна и продължи да ръководи мача.

Сега въпросът е дали Дисциплинарната комисия ще има смелостта да накаже Мисиджан по видеозапис или отново ще си затвори очите за явно провинение на играч на Лудогорец. Защото май от БФС се самосезират само, когато трябва да бъде издействано наказание на някой от ЦСКА, пише “7 дни футбол”.

Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Страхотен бонус за нови клиенти в Betfair: 20.00 коеф. Реал Мадрид да продължи към 1/2 финалите в Шампионска лига

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker