ВолейболИз градаПловдивчани

ВИДЕО: Строител (Пд) с високи амбиции

Спечелване на промоция в Националната волейболна Висша лига при мъжете е цел №1 на новосъздадения мъжки волейболен клуб Строител (Пловдив).

Момчетата на старши треньора Георги Михов в момента са абсолютен лидер в третия волейболен ешелон при мъжете.

Половин дузина елитни волейболисти, играли в Суперлигата на България и в чужбина, събра новият пловдивски тим Строител. Досега пловдивчани вървят като по часовник от началото на първенството във Втора лига и тимът има само победи, като оглавява класирането.

“Като бивш професионален състезател, винаги имам най-високи амбиции – ако може още следващата година да се качим във Втора лига и след това в Първа. Всички момчета са бивши професионални състезатели и се отнасят сериозно към тренировките.

Смятам, че при добра работа и ако нямаме контузии, можем да се качим следващата година във Висшата лига”, каза пред БНТ старши треньорът на отбора Георги Михов.

Клубното ръководство на Строител също не крие високите амбиции, които са си поставили всички в отбора.

“Мисля, че заслужаваме Пловдив да има клуб като нашия. Целта ни е влизане в “Б” група догодина и надяваме се след това в “А”, заяви Мартин Палийски, президент на Строител.

Добрите резултати дават силна мотивация и за успешно участие за Националната купа на България. Момчетата на треньора Георги Михов посрещат на 1 февруари в своята зала Берое в първия кръг от турнира за Купата на страната.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker