Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Само в TribunaPlovdiv.bg: Привърженици на Локомотив и Берое се сбиха на националния стадион (обновена)

Привърженици на Локомотив Пловдив и Берое се сбиха на националния стадион “Васил Левски” по време на квалификацията между България и Хърватия, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Това се случи около 20-ата минута на двубоя. На видеото, което нашият екип успя да заснеме се вижда как докато гостите от Пловдив закачат знамето си на оградата, запалянковци от Берое ги провокират и обиждат. Минути по-късно локомотивците атакуваха и двете агитки влязоха в ръкопашна схватка, която принуди полицията да се намеси и да обгради феновете от Стара Загора. ”Смърфовете” са облечени отново като в дербито на Пловдив с черни дрехи и черни маски.

По информация на TribunaPlovdiv.bg запалянковците на Локомотив са около 100-тина души, а след мелето, ултрас на Берое е със счупен нос и е откаран в болница.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Още по темата:

Арестуваха 70 бултраси в София след мача на националите 

Само в TribunaPlovdiv.bg: Стюарди свалиха знамената на Локомотив и Ботев от националния стадион 

Само в TribunaPlovdiv.bg: Ултраси на Локомотив се сбили с полицията преди мача, тя с опит да ги арестува след него 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

16 Коментара

  1. mur6iiiiiiiiii koga ste bili 100 choveka, vlizate 10 i bqgate kato murshi nagore. koi e sus schupen nos, pishete si v smeshnite saitove da vi se radvat tiq deto ne sa bili tam.. vie si znaete kvo stana

  2. То бои ниемаши ма за ко сти казали чи бои има аз гледах шиест пати това и не го видех иначи ако е ималу тогава за ко са са били тия буфирити ни ги знам те и пред джамията хвърлят камани да трушат стакла пристапници

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker