Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Мохамед Муса е световен шампион по футбол – ето какво може той!

Днес към тима на Локомотив (Пд) изненадващо се присъедини младият нигерийски играч Муса Мохамед. Той е на 20 години, но вече има един ярък успех зад своя гръб.

Става дума за Световната купа по футбол за младежи до 17г., която печели през 2013г. с Националния отбор на Нигерия.Той е капитан на тима, който извоюва четвърти планетарен трофей в историята си при тази възрастова група на шампионата в Обединените Арабски Емирства. Любопитното е, че Муса бележи третия гол на финала срещу Мексико при победата с 3:0 на 8 ноември 2013г. в Абу Даби. Той е несменяем титуляр във всичките 7 мача, като отбелязва 3 гола и прави 2 асистенции в турнира.

Той също така има и 3 двубоя за представителния отбор на своята родина, като дебютът му е през 2016г. Муса е част от разширения състав на Нигерия за Олимпийските игри в Рио през миналото лято.

Вземи 100% Депозит Бонус от 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай в страхотно качество над 100 000 мачове, залагай на живо удобно с мобилната версия на bet365 и печели с още много бонуси за нови клиенти. Вземи бонус от 100 лв в bet365 сега оттук >>>

Мохамед идва под наем от босненския за 1 година от турския Истанбул Башакшехир, познат у нас като Инстанбул ББ, които пък са съперник на Лудогорец в групите на Лига Европа. Роден е в Кано, Нигерия на 31 октомври 1996г., като до момента се е състезавал за отборите на ФК Хартс (Нигерия), Железничар (Сараево) и Истанбул Башакшекир.

Очаква се в началото на следващата седмица играчът на Левски Амаду Сукуна също да се присъедини към “смърфовете” и да парафира контракт с тима.

TribunaPlovdiv.bg потърси компилация от най-добрите изпълнения на бранителя, която можете да видите в прикачения клип.

Нигерийски национал под наем в Локомотив (Пд)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker