бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Мартин Камбуров не се появи на първото занимание на Локо (Пд), 17 “смърфа” откриха сезон 2017/2018г.

Нападателят на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров не се появи на първото занимание на тима за сезон 2017/2018г/., видя репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Нашият екип научи, че той е болен и е на антибиотици, поради което няма възможност да тренира наравно със своите съотборници. Павел Виданов, Паул Серджо, Первиз Умарбаев и Дани Кики също не тренираха. Кики беше на “Лаута”, но не бе по екип. Серджо все още е на почивка в Поругалия и се очаква да се появи до няколко дни.

Иначе 17 “смърфа” излязоха в днешния топъл следобед ден на първа тренировка на централния терен на ст.”Локомотив”, с която откриха новия сезон.

В тренировката се включиха бившият игра на Ботев (Вр) Мариян Иванов, и преотстъпените Иван Колев от Поморие, Жал Пехливанов от Несебър и Ивайло Марков от Царско село.

Пълната група с която Локомотив започна: Димитър Велковски, Димо Бакалов, Димитър Везалов, Пламен Крумов, Ванчо Траянов, Ивайло Марков, Стефан Йефтовски, Иван Колев, Мариян Иванов, Жак Пехливанов, Ияд Хамуд, Илко Пиргов, Веселин Марчев, Дино Мартинович, Кристиан Кацарев, Айкут Янъков, Павлин Евтимов.

Преди началото на заниманието старши треньорът на тима Войн Войнов даде пресконференция за представителите на медиите, в която разясни каква е програмата на отбора по време на лятната подготовка.

ВИДЕО: Чавдар Цветков: Никой не спираме да си тръгне, имаме толкова оферти, че можем да останем без футболисти

ВИДЕО: Чавдар Цветков: Никой не спираме да си тръгне, имаме толкова оферти, че можем да останем без футболисти

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker