Локомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО: Крушарски откровен до сълзи: Когато направя 15 млн. от Локомотив (Пд), тогава ще стана шампион

Президентът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски говори откровено пред медиите след загубата от Септевмри (Сд) с 0:2 тази вечер на “Лаута”.

„Връщам се точно на време за да вкарам нова компресия на влака. Идвам си тук, за да вкараме отбора в нов път. Имаме отбор, който с малко повече късмет, може да печели много. Има огромна разлика отпреди. Има колектив, който работи. Има ред и дисциплина, което за мен е най-важно. И оттам нататък няма да закъснеят”.

„Какво ли не чухме за треньора и мен. Крушарски се бърка в работата, ония се бърка тук и там…Този човек направи така, че никой да не му се бърка. Работи си за колектива“.

„Когато аз дойдох, имаше един Локомотив (Пд). Втората година имаше друг проблем. Но сега проблемите си ги решаваме – има спокойствие, има живот, има треньор, това което сме се разбрали и не ми мрънка”.

„Като че ли Народната банка е мой спонсор…Ние, ако търсим Марадона, не сме сорасли с бюджета за него. За първи път имаме политика, която се спазва. Селекцията се работи отдавна. Имаме набелязани лица. Имаме си програма, по която работим. Няма да се учудите, ако видите и някой Марадона тук“.

„Нещата си вървят точно, както сме си ги начертали. „Златната среда“ засега е нашето място, което заслужаваме. Аз след 5 години трябва да започна да печеля. Как ще печеля? Като намаля разходите за отбора. Като вадим кадри и развъртим търговията. Само тогава можем да се борим за шампионска титла“.

„Когато направя 15 млн., тогава ще бъда готов за шампион. С 5-10 млн. няма да стане. На никой вече не разчитам. Разтичам само на себе си. Докарал съм си 1-2 спонсора тука и това е”.

„Искам да инвестирам в юношите. Искам да направя базата. Имаме някакъв напредък, но нещата не стават толкова лесно. Терените са на общината – в договора Общината трябва да гарантира, че Локомотив (Пд) ще си ползва земите безвъзмездно“.

“Тук каръкът е жесток – има една група локомотивци, които искат да подлеят вода на треньора, на Крушарски. В момента обаче дразгите спряха. Все още обаче има такива тънки нишки, които могат да опънат напрежението”.

“Вътре момчетата си “изяждат обувките”. Сега момчетата ги боли. Но не така, както ги “болеше” преди две години…Сега има спортна злоба”.

“Ще видите, че тази злоба ще се прояви в плейофите”.

“Аз нямам любимец. Любимец е моят отбор. Не мога да кажа, че момчетата не дават всичко от себе си, е лъжа. В Аржентина мачът е 90 минути сила. И там резултатите са 0:0, 0:1 и така..Има и резултати 6:0. Няма как някой да излезе и да ми каже, че Локомотив (Пд) няма отбор”.

“Мартин Камбуров може да дойде и да ми каже къде съм сгрешил, ще му стисна ръката. Да, той е голаджия, но всичко е до време. Той е бил работник на Локомотив (Пд), когато аз съм бил тук. Това е”.

“Ако иска някой да управлява, трябва да дава. С приказки няма как да стане. Дано Мартин вкара 252 гола и да мине Жеков. Винаги съм му пожелавал здраве и успех”.

“Аз сам от стара коза яре – към мен има друг отношение, но аз съм над тези неща”.

“От 3 години все изпадаме – но не става така. Който всява негативизъм, няма място на тази трибуна. Всичко ще си дойде на мястото”.

“6 месеца ми беше достатъчно време да си избистря “кухата картуна”, да тръгна да си върша работата сам, за да мога да доведа нещата докрай”.

“Пари ще има за високи цели. Не очаквайте други да чуете, освен позитивните неща, които да съобщавам. Ще споделям радостта и болката заедно с момчетата и феновете винаги. Но ние нищо не сме загубили, ще бъдат в Първа лига дълги години”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker