Локомотив ПловдивСтатистикаФутбол

ВИДЕО: И Бойко Борисов не помага на Витоша да преодолее Локомотив (Пд) в турнира за Купата преди 4 сезона

Отборите на Локомотив (Пд) и Витоша (Бистрица) ще закрият петия кръг на Първа лига за сезон 2017/2018г. Тази вечер двата тима излизат от 20:30ч. на ст.”Локомотив” в пловдивския парк “Лаута”.

Новакът Витоша играе първия си сезон в най-високия футболен ешалон у нас. До момента възпитаниците на Костадин Ангелов могат да се похвалят само с една спечелена точка – при домакинството на Етър (1:1), като са регистрирали и три загуби – Черно море (0:1), Левски (0:2) и Лудогорец (2:4).

Срещата между Локо (Пд) и Витоша обаче няма да бъде първа по между в историята на българския футбол. Въпреки че бистричани никога не са играли на елитно ниво, те са мерили сили със “смърфовете” в турнира за Купата на България.

Открийте си сметка в bet365 днес и вземете 100% Бонус Депозит от 100 лв. за нови клиенти >>>

През есента на 2013г. “черно-белите” отстраняват Витоша на 1/8 финал в надпреварата с общ резултат 5:1. Тогава двата тима си разменят по една победа на свой терен – съответно 5:0 за Локомотив (Пд) Под тепетата и 1:0 за Витоша в Бистрица.

Любопитното е, че в двубоя на “Лаута” настоящият министър-председател на България Бойко Борисов е вписан в групата на Витоша, но така и не се появи в игра.

В ответната среща в Бистрица премиерът в крайна сметка се появява на терена, но това не помага на неговия тим да продължи напред. След края на срещата Борисов изпълнява символична дупза, която вкарва за радост не феновете.

Това означава, че новакът в Първа лига все пак може да се похвали с победа над днешния си съперник, въпреки че тя идва в мач без особен заряд.

Открийте си сметка в bet365 днес и вземете 100% Бонус Депозит от 100 лв. за нови клиенти >>>

Локомотив (Пд) – Витоша (Бистрица) 5:0
1:0 Аймен Белаид (24), 2:0 Станко Йовчев (40), 3:0 Станко Йовчев (43), 4:0 Крис Гади (51), 5:0 Георги Стефанов (71)

Витоша (Бистрица) – Локомотив (Пд) 1:0
Четин Садула (14′)

Локо (Пд) търси задължителна победа срещу новака Витоша на “Лаута”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker