Извън БългарияФутбол

ВИДЕО: Вижте куриозния гол, който елиминира Копенхаген от Лига Европа

Хърватският Риека успя да се класира за групите на Лига Европа след успех с 1:0 като гост на датския Копенхаген. Попадението с което хърватите успяха да отстранят “лъвовете” обаче бе повече от куриозно.

Гостите организираха контраатака в 20-ата минута на мача, при която Франко Андрияшевич напредна в половината на датчаните и преодоля цялата отбрана в бяло. Един от играчите на датския отбор се подхлъзна и спъна своя съотборник, което изведе Андрияшевич очи в очи с вратаря на Копенхаген.


bet365
Последва прехвърлящ удар, след който топката се отби от напречната греда и за да е пълно шоуто кълбото се удари в Петер Анкерсен от Копенхаген, след което попадна във вратата.

НОВО: Депозирай бързо и лесно в bet365 вече и с EasyPay, гледай Серия А, Бундеслига и Ла Лига безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-и-200/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker