бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшТрибуна Пловдив TVФутбол

(ВИДЕО) Ботев (Пд) U15 вкара връстниците си от Брестник в “деветте” кръга на ада

Отборът на Ботев записа една от най-убедителните си победи от началото на шампионата на Елитната група до 15 години. В среща от 14-ия кръг “канарчетата” разпиляха с 9:0 Брестник, а двубоят се проведе на изкуствения терен на базата в “Коматево”.

Момчетата на Стефан Стоянов изнесоха лекция на своя съперник, а някои от головете бяха изработени с великолепни многоходови акции. Деветте попадения бяха реализирани от само трима футболисти – Станислав Шопов, Иван Василев и Димитър Тонев, като триото на върха на “жълто-черната” атака се забавляваше пред противниковата врата.

В първите минути ботевистите изпуснаха няколко положения, преди в 6-ата минута Димитър Тонев да се разпише с удар от близка дистанция. В 9-ата минута Иван Василев бе оставен сам срещу стража на “зелените” и пред погледа на наставника на представителния тим на “канарчетата” Николай Костов реализира за 2:0. Между 26-ата и 29-ата минута “жълто-черните” реализираха четири попадения, като две от тях бяха дело на Станислав Шопов, а по едно вкараха Димитър Тонев и Иван Василев.

След почивката ботевистите намалиха темпото, но контролираха изцяло случващото се на терена и не дадоха шанс на своите гости да стигнат поне до почетно попадение. В 41-ата минута Димитър Пройчев стреля от границата на наказателното поле, но вратарят на “зелените” Атанас Ячков се намеси добре и изби. Малко по-късно Ячков отново се оказа последна преграда пред нов гол във вратата си, отразявайки последователно удари на Димитър Пройчев и Димитър Тонев.

В 54-ата минута Станислав Шопов оформи своя хеттрик, с красив удар от 20 метра. В 58-ата минута третия си гол в двубоя реализира и Иван Василев, с мощен удар от няколко метра. В заключителните секунди Иван Василев стигна и до четвърти гол, като по този начин фиксира крайното 9:0.

Източник: academy.botevplovdiv.bg

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на EfbetРегистрирай се сега от ТУК >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker