бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариМарицаФутбол

Виделен Сердарски – момчето, което изуми всички

Още от първите мачове на „Марица“ в Югоизточна „В“ група едно момче изуми футболната общественост, която следи развоя в тази дивизия. Виделен Сердарски – халфът на „жълто-сините“, или просто Видьо както го знаят всички маричани. С добрата си игра и себераздаването си той доказа, че любовта към футбола може да бъде много по-силна от сивотата и проблемите на ежедневието.

Vidio1

Едно момче, което не се отказа от футбола, не се отказа от „Марица“ въпреки всичко. Роден в Пловдив на 17 октомври 1990 година, юноша на „Кедър“ и „Ботев-2002“. Виделен играе за „Марица“ през най-трудния период за клуба. Лутането по долните дивизии и недоимъка в клуба обаче не го прекършиха и ето, че днес той е една от водещите фигури в отбора.

Vidio2

Като всеки нормален човек той работи за да се издържа. Време за тренировки и подготовка няма. Ежедневието поглъща всеки – по един, или друг начин. Преминал и през разочарования в живота си. Но въпреки всичко, той идва преди мач, облича „жълто-синия“ екип, влиза на терена и се раздава 90 минути и то на високо ниво.

Vidio5

След мач си тръгва бързо, защото го чака работа… Изумително е! Как го прави, как го постига – само той си знае. През този сезон успя да отбележи и няколко невероятно красиви и важни голове, които може би идват като награда за положените усилия. Вече понатрупал достатъчно опит, с духа си и желанието, той може да служи за пример на по-младите си съотборници.

Vidio8

А когото и да попитате на стадиона, той ще ви отговори: „Той е добро момче и напълно заслужава обичта на маричани“. Вече е получил трите изключително важни за всеки футболист неща: признанието на публиката, тяхната подкрепа и любовта им. Остава да бъде здрав и да продължава по същия начин. Успехите ще дойдат – и за клуба, а и за него лично. Защото мечтите се сбъдват, само когато си готов да направиш всичко, за да ги постигнеш.

Vidio3

Фейсбук страница на Марица

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. Виделен винаги е бил локомотивец и винаги съм знаел ,че ще играе професионален футбол викахме му капитана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker