бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Виана: Ботев Пд е моят дом, ще започна да вкарвам

Нападателят на Ботев Пд – Фернандо Виана изрази задоволството си от резултата в мача с Локомотив Пловдив. Двата тима завършиха наравно 1:1, като “железничарите” стигнаха до равенството след почивката.

“Да, много сме щастливи от точката. Това е голямо дерби, чувстваме се добре от развръзката. Сега трябва да си починем и да се фокусираме върху другите мачове. Така че всичко е наред”.
“Ние водехме в резултата, но се възползваха от една наша грешка. Трябва обаче да вдигнем главите си и да продължим да работим”.

“Готов съм за най-доброто тук, защото тук се чувствам като у дома си. Обичам Ботев и се надявам, че ще започна да вкарвам и ще помогна да постигнем добри резултати занапред”.

“Отборът е добър, не са големи разликите от предишния ми период. Някои момчета са нови, но има доста играчи от предния път. Обстановката е добра, отборът е съставен от доста добри играчи”.

СНИМКИ: Без блясък! Локо и Ботев поделиха пая! Ожболт не успя с пета, “жълто-черните” не наведоха глава!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker