Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Венци Стефанов подхвана привържениците на Ботев, Димитър Илиев не остана по-назад

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов захапа феновете на Ботев (Пловдив), заради протестите им за довършване на стадион “Христо Ботев”, в интервю за SportalTV. Босът на “белите” не подмина и избора на журналистите, които определиха Димитър Илиев за Футболист на годината в България за 2019 година.

“Дали феновете на Левски ще подкрепят Васил Божков? Силно се съмнявам. А ако това нещо се случи, ще е прецедент и тогава благодетелите на всички други клубове ще карат феновете да излизат пред Министерски съвет и да искат това или онова! Какъв е ефектът като феновете на Ботев (Пловдив) излизат и искат строеж на Колежа, а? Тодор Живков го е казал преди много време: “Какво ще решаваш ти, когато нямаш пари!” Вместо да правим протести, да се хващаме здраво за работа”, заяви Стефанов.

“Изборът на журналистите за Футболист на годината беше протестен срещу Лудогорец. Според мен Антон Недялков заслужаваше най-много наградата, но и вие, журналистите, сте хора и нищо човешко не ви е чуждо – и вие душа носите. Георги Петков заслужаваше най-много да спечели преди една година, но просто Гриша Ганчев се беше подготвил много добре. Жоро ще остане моралният победител.

Никой няма да запомни, че Космонавтчето е бил Футболист на България, защото той заслужаваше да бъде победител, колкото аз заслужавам да ме направят папа”, добави още той.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker