tribunasofia

Локомотив ПловдивФутбол

Венци Стефанов: Левски даде мача на Локо, заради Крушарски

Президентът на Сла­вия Венцеслав Стефа­нов направи скандално изказване относно мача Левски – Локо Пд (2:3), намеквайки, че той е уреден. Стефанов нарече и “порнография” двубоя Лудогорец – Берое.

Ето какво каза ексцентричният шеф на Славия пред “Тема спорт”:

“Ако Лудогорец бяха ко­ректни и бяха играли, разлика­та с Берое щеше да е 1 точка кръг преди края, а не четири. Аз много благодаря за безкрай­ния феърплей на Лудогорец, за коректното отношение, ко­ето имаха. Видяхте с какъв съ­став играха срещу нас и с как­ъв срещу Берое. Явно феърплеят е отишъл някъде в ми-манса. Безкрайно съм възму­тен от тази порнография, за­щото Славия можеше и да е трети”.

“Да бе, да. Ние да не сме то­зи с градушките, дето Левски сключиха дългогодишен дого­вор с него, защото нямат ко­зирка на новия сектор и да не ги вали и затова му дадоха ма­ча. Сега Христо Крушарски безплатно ще разгонва облаците на ма­човете на Левски, че иначе ще ги намокри всичките”.

“На кривата ракета кос­мосът й пречи. В Левски винаги тър­сят вината в някой друг. Но това си е тяхна работа, не ме интересуват. Аз предла­гам следващият мач Славия -Левски да бъде свирен от Гонзо. Щом той не е доволен от Кабаков, който му е съсед… Или да сложат за съдия Очко-бибочко (б.а. – визира Васил Ко­лев)… Той пък не може да виж­да. Важното е, че в този мач на “Герена” правдата възтър­жествува. Не мога само да си простя, че Лудогорец постъ­пиха така грозно с нас. Оча­квах, че до края ще има феър­плей. Оказа се, че за едни мо­же, а за други – не”.

Подобни

4 Коментара

  1. Добре де как така са ни пуснали,а в същото време и на Славия пускат така ли ?! Аз разбирам да са ни пуснали ама да скочат на Славия нещо логика няма не се вързва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker