бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

Венци Стефанов към Бруно Акрапович: Кой мразиш ти бе? Кой те пита теб какво мислиш за Славия, това е клуб на 107 години!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира изказването на наставника на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович, че не харесва “белите”, защото според него те са провокатори.

“Чух думите на Акрапович… Боже, боже… На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не можеш. Който изпусне първите седем години, после няма шанс. С какво провокирахме Локомотив (Пловдив), за да не могат да уцелят вратата?! Фланелките ни ли пречиха на играчите на Акрапович, та не можаха да вкарат гол”?!, заяви Стефанов пред Sportal.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Той се мисли, че е началникът на света ли? Всички трябва да се съобразяват с него. Взел се е много насериозно, но всичко това ще дойде като бумеранг в гърба на Ицо Крушарски, защото Акрапович е напълнил отбора само футболисти от различни краища на света, сигурно има и от Амазония. Мисля, че са поне 14-15 чужденците и не знам какво става с школата на Локомотив. Тази школа вече май отиде в забвение. Имат добри деца, но идват разни Перушич, Мерушич, бежанци… Ботев (Пловдив) видяха, че от чужденците нямат “зарада”, както викат сърбите.

Бруно Акрапович да има “късмет” да не вземе Купата на България, виждам го как ще си замине за Германия. Хубаво е, когато един човек работи в чужда държава да показва поне малко възпитание. Акрапович само като го погледнеш, излъчва неприязън и неуважение към България. На негово място бих си ревизирал поведението, но е до възпитание.

Акъл трябва, акъл! У нас са работили Ратко Достанич, Муслин, Йешич, Люпко, Стевица Кузмановски, Жарко Оларевич, Загорчич, Наджи Шенсой, руснакът Тарханов и др. Никой от тях не си е позволявал подобно поведение. Да казва той кой мрази, кой не харесва. Кой мразиш ти бе?! Кой те пита теб какво мислиш за Славия. Това е клуб на 107 години, дойде Бруно Акрапович от Босна да си каже мнението какво е Славия.
Сърбите имат една приказва за това – да си троши главата! Кажете ми Загорчич да е обидил някого, да е казал, че не харесва този или онзи отбор. Трябва да имаш елементарно възпитание. Заги му подава ръка, той го отминава. Простотия!

bet365
Чувам, че и Анте Аралица си отворил устата. Ял и той лайкучка. Обаче нека знае, че се намира в България, това не му е Хърватия”, каза босът на “белите”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-налн-онлай-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

2 Коментара

  1. Е намери се най-после един човек да каже истината за Славия и Венци Стефанов орева орталъка!А защо Акрапович да няма право да каже какво мисли за Славия!Само Венци ли може да плямпа глупости!
    А кой е той да казва кога може да си отиде Бруно?Всеки да си гледа в канчето!

    14

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker